På vegne av alle oss beboerne i Sykehusveien Boligsameie vil vi ønske deg hjertelig velkommen.    
Her har vi samlet noen nyttige opplysninger.

Sameiet består av 46 leiligheter fordelt på to blokker, nr. 7 og nr. 9. Innen utgangen av mars mnd hvert år er det årsmøte i sameiet.

PARKERING
For beboere som ikke har garasjeplass, henvises parkering av kjøretøy til nordre del av om­rådet, der det er avmerkede felter for parkering.

KJØRING PÅ GANGVEIER
Gangveiene innenfor området skal ikke benyttes til kjøring, unntatt ved flytting, nød­vendig transport etc. Etter kl. 23.00 skal kjøring med motorkjøretøy ikke finne sted, unntak er utrykningskjøretøy og brøytebil.

ORDENSREGLER/ VEDTEKTER
Vi har lagt ved ordensregler og vedtekter (se menyen over) som vi alle er pålagt å følge. Skal sameiet fungere må reglene følges. Det er et styre som er valgt og har blant annet som oppgave å se til at regler blir fulgt. Brudd på ordensregler/vedtekter må fremsettes skriftlig og blir behandlet konfidensielt. Post til sameiets styre legges i kassen utenfor nr. 7C.

VAKTMESTER
Sameiet har engasjert USBL til å utføre vaktmester tjenestene og de har som oppgave å se til fellesarealer og holde disse ved like, samt brøyting, strøing etc. Ved hver hovedinngangsdør har vi en liten bok der vi må skrive beskjeder til vaktmester. Denne bruker du når det eksempelvis skal skiftes lyspærer i oppgangen, eller annet som gjelder fellesarealet.

FELLESUTGIFTER
Fellesutgifter blir innkrevet hver mnd, og giroer blir sendt ut til de som ikke har avtalegiro. 
Det er viktig at betalingsfristen blir overholdt.

NØKLER/GARASJEPORTÅPNER
Har du behov for flere nøkler/brikker eller garasjeportåpner kan det bestilles fra egen meny, se over.  

ENDRE NAVN PÅ PORTTELEFON

Hvis du er nyinnflyttet og vil endre navn på porttelefon, kan dette gjøres ved å kontakte

Are Kristensen. Hvis du leier ut leil. og vil endre navn hver gang du leier ut, vil dette medføre en kostnad.

SPØRSMÅL
Vi håper at du vil trives her sammen med oss. Skulle det være noe annet du lurer på kan du kontakte personer i styret ved å sende en mail eller på telefon . 

Hilsen styret i

Sykehusveien Boligsameie

Nyeste kommentarer

03.08 | 13:00

Angående Hjemmesiden til sy-bo.com. Her bør det leses korrektur. Hjemmesiden stemmer ikke med Protokoll fra årsmøte som ble holdt 6.mai 2021. Holmestrand 3/8-2021. Mvh. Bjørg Tveiten.

09.02 | 08:49

Ring Multiluft Tlf. 91840848 så hjelper de deg.

08.02 | 18:49

Hei
kjøkkenventilator i min leilighet bråker mye ifølge leietaker. Hvem kan stille inn hele systemet for denne oppgangen? jeg vurderer å bytte den ut. Bacas på Barkåker tar ikke på seg dette oppdraget

22.01 | 05:38

Så fint med hjemmeside!