Villavent kjøkkenventilator

VELDIG VIKTIG! IKKE BRUK KJØKKENHETTE/VIFTE MED MOTOR 

Skal du skifte ut kjøkkenviften/ventilatoren må du kjøpe en beregnet for fellesanlegg. Villavent er et merke på kjøkkenhette (bildet), denne er standard fra bygget var nytt. Det er sikkert flere andre merker på markedet, men altså ingen med motor må brukes. Villavent har betegnelsen type 251-10.

Pris ca. 2500 - 4500. avhenger av utstyr og butikk.
Forhandlere se helt i bunn.

Det er kun de som er beregnet for fellesavtrekk som skal brukes. Det sitter nemlig en vifte på loftet i blokkene 7 og 9. Den suger luft ut fra alle leiligheter for hele tiden å få inn frisk luft. Derfor er det viktig å ha spjeldet/ventilen på badet åpent. Kjøkken-hetten har en såkalt bypass som hele tiden suger litt luft. Når du skal koke, steke eller lignende skal du åpne spjellet med bryteren til høyre på hetten, da åpnes det for ennå mere luft. Samtidig er det viktig å hele tiden ha lufteklaffen på vinduene i åpen stilling for det er den eneste måten å få inn frisk luft, hvis dørene til veranda ol er stengt. Det er i tillegg bra om du gjennomlufter leiligheten en gang per dg. en 10 -15 min. Se også siden "trekker det"  TRYKK HER.

VIKTIG! Det er viktig å rengjøre metallfilteret under ventilatoren da det samler seg en del fett der over tid. Dette fettet kan dryppe ned på kokeplaten og antennes.

Generelle opplysninger Villavent ventilator 210 hvit

Kraftig modell i moderne design, beregnet for montering under ventilatorskap eller krydderhylle.

Moderne hvitlakkert kjøkkenventilator med buet front og godt arbeidslys fra 11 W kompaktlysrør. Rene linjer uten skarpe kanter og utspring gir enkelt renhold. En spesiell konstruksjon gjør at viftehjulet kan tas ned uten bruk av verktøy, og vaskes for hånd eller i oppvaskmaskin. Fettfilter i aluminium kan tas ut med enkelt håndgrep for rengjøring i varmt såpevann eller i oppvaskmaskin.

Volumkappe med herdet glasskjerm kan leveres som tilbehør. Ved påmontering av denne får kjøkkenventilatoren samme utforming og gode oppfangingsevne som kjøkkenhette,
type 251-16.

Sameiet benytter firmaet Multiluft i Horten som vi bruker til det meste som har med ventilasjon å gjøre, som vi kan anbefale på det varmeste. Det er også andre leverandører av dette produktet, prøv en lokal forretning av typen hvitevarer/fliser.

Trykk på butikken(e) som er understreket så kommer du direkte inn til deres hjemmeside.

 MULTILUFT   Tlf. 918 40 848 / 33 02 00 80 (sentralbord)   

Nyeste kommentarer

03.08 | 13:00

Angående Hjemmesiden til sy-bo.com. Her bør det leses korrektur. Hjemmesiden stemmer ikke med Protokoll fra årsmøte som ble holdt 6.mai 2021. Holmestrand 3/8-2021. Mvh. Bjørg Tveiten.

09.02 | 08:49

Ring Multiluft Tlf. 91840848 så hjelper de deg.

08.02 | 18:49

Hei
kjøkkenventilator i min leilighet bråker mye ifølge leietaker. Hvem kan stille inn hele systemet for denne oppgangen? jeg vurderer å bytte den ut. Bacas på Barkåker tar ikke på seg dette oppdraget

22.01 | 05:38

Så fint med hjemmeside!